Jan 192012
 

PEDIKIR   se preporučuje jednom mesečno bez obzira na godišnje doba. Nokti i pete na nogama treba održavati ne samo zbog esteckih razloga, već i medicinskih.

MANIKIR   je sređivanje prirodnih noktiju. Neophodan je ne samo iz esteckih razloga već iz higijenskih. Preporučujemo Vam minimalno sređivanje na dve nedelje.

OJAČANJE PRIRODNIH NOKTIJU I TRAJNI FRENČ

Ako želite da ojačate svoje nokte koji se listaju i krzaju ili posle nadogradnje ostavite svoje nokte, obavezno ih ojačajte. Prirodan nokat, da bio rastao do željene dužine i imao određen oblik mora biti usmeren da ne bi dolazio do krzanja i lomljenja.

NADOGRADJA NOKTIJU I UKRASAVANJE

Nadogradnja se radi gel tehnikom, traje oko sat vremena, postoji bezbroj varijanti ukrašavanja. Nadogradnja noktiju ima pre svega zaštitnu funkciju za prirodne nokte ali osim toga doprinosi elegantnijem i lepšem izgledu vaših ruku.

IZLIVANJE NOKTIJU

Izlivanje noktiju (tehnika nadogranje ili protetika nokta gde se pravi prirodan produžetak nokta sa šablonima uz pomoć više vrsta specijalnih gelova.

GEL LAK

Gel lak Je po strukturi gušci od laka a redi od gela i nanosi se cetkicom, što omogucava preciznije nanošenje na Vaše nokte. Za samo 10-ak minuta, imacete nokte u željenoj boji. Postupak nanošenja gel laka je sledeci: na nokte se prvo nanosi specijalna podloga base coat i suši u UV lampi 2 minuta, zatim gel lak (u 2 sloja a svaki se suši po 2 minuta u UV lampi) i na kraju top coat koji se takode tretira u lampi 2 minuta.
Na kraju Vaši nokti imaju željenu boju, koja ce trajati do 3 nedelje, a za razliku od gelova, uklanjanje gel laka (soak off gela) je jednostavnije, jer se vrši acetonom bez dugotrajnog turpijanja, a samim tim, i bez oštecenja nokatne ploce. Konacno možete imati nokte lakirane u željenoj boji koja nece spasti do 3 nedelje.