Jan 192012
 

 

 

 

Tretmane lica radimo kombinovanim preparatima poznatih kozmatičkih kuca: DR TEMT, GiGi, AFRODITA, AURIEGE.

  • Higijenski tretman lica- za optimalnu negu preporučuje se jedanput u svakom godišnjem dobu. Sastoji se od pripreme kože za rad, otvaranje pora vapozonom, čišćenje komedona, dve lekovite maske i masaža lica. Sam proces traje 1h i 15 minuta do 2 h.
  •    Antistres tretman lica- ovaj trtman je namenjen svim  tipovima kože , a naročito se preporučuje umornim i pušačkim kožama. Sam tretman se sastoji od nekoliko faza, najpre se radi piling kože zatim masaža lica. Nakon toga stavlja se maska po tipu i potrebi kože i na kraju odgovarajuća krema.
  •    Specijalni lift tretman- tretmani ultrazvukom poboljšavaju mikrocirkulaciju i stimuliše fibrobloste da sintetišu nova kolagena vlakna. Program se pravi za svakog klijenta posebno i tretmani se izvode u serijama.
  •    Eye care- tretmani očne zone Eye Care ublažava nadutost očne zone, smanjuje umor i napetost očiju, smanjuje bore oko očiju,hidrirai zadržava vlagu, zadržava mekoću i elastičnost  i lekovito deluje.
  • Tretmani vocnim kiselinama-
    Vocne kiseline se u kozmetici koriste vec dugi niz godina za ublažavanje proširenih pora, i pigmentacije kože ( pega, fleka… ) kao i ožiljaka od akni. Imaju keratoliticko delovanje, tj. pospešuju ljuštenje i odstranjivanje odumrlih celija epiderma, stimulišu obnavljanje i regeneraciju kože, dehidriranoj koži vracaju vlažnost i vitalnost, uklanjaju sitne površinske bore i smanjuju duboke. Vocne kiseline izbledjuju pigmentaciske mrlje i ožiljke od akni, a kod masne i neciste kože ciste i smanjuju proširene pore i dovode do opšteg poboljšanja tena i smanjenja mogucnosti ponovmih upala. Uspešno se primenjuje citave godine izuzev letnjeg perioda.