Jan 192012
 

Svake godine trudimo se izaći u susret našim maturantkinjama, pa smo zato priredili paket za ulepšavanje naših maturantkinja koji traje za vreme održavanja maturskih večeri.

Svim korisnicima naših usluga dostupni su i poklon vaučeri za njihove najdraže.

Jan 192012
 

Modni trendovi dolaze i prolaze. Ali jedan fenomen se pokazao veoma otpornim na bilo kakvu promenu MODA PREPLANULOG TENA. Ukoliko želite da postignete maksimum sunčanja u solarijumu, salon Your Beauty Vam preporučuje kreme i gelove za pre i posle sunčanja u solarijumu. Šta drugo reći osim da Vam preporučujemo zdravo i sigurno sunčanje u salonu Your Beauty uz siguran i stručan nadzor ljubaznog osoblja.

Jan 192012
 

MASAŽA je bila poznata u najstarijim svetskim kulturama, kao metod fizičke i psihičke relaksacije.
• Relax masaža
• Terapeutska masa
• Anticelulit masaža
• Lipo detox
• Masaža lica, vrata i dekoltea

Jan 192012
 

Profesionalna nadogradnja trepavica u pramenovima fantastičan efekat istaknutih očiju. Ako želite volumen i dužinu trepavica, nadograđene trepavice učiniće Vase oči prelepim, zadovoljnim i senzualnim.

Jan 192012
 

Uz Vas smo u najbitnijim momentima Vašeg života. Šminka za sve prilike : maturske večeri, svadbe, rođendane, kao i dnevna šminka.

Jan 192012
 

PEDIKIR   se preporučuje jednom mesečno bez obzira na godišnje doba. Nokti i pete na nogama treba održavati ne samo zbog esteckih razloga, već i medicinskih.

MANIKIR   je sređivanje prirodnih noktiju. Neophodan je ne samo iz esteckih razloga već iz higijenskih. Preporučujemo Vam minimalno sređivanje na dve nedelje.

OJAČANJE PRIRODNIH NOKTIJU I TRAJNI FRENČ

Ako želite da ojačate svoje nokte koji se listaju i krzaju ili posle nadogradnje ostavite svoje nokte, obavezno ih ojačajte. Prirodan nokat, da bio rastao do željene dužine i imao određen oblik mora biti usmeren da ne bi dolazio do krzanja i lomljenja.

NADOGRADJA NOKTIJU I UKRASAVANJE

Nadogradnja se radi gel tehnikom, traje oko sat vremena, postoji bezbroj varijanti ukrašavanja. Nadogradnja noktiju ima pre svega zaštitnu funkciju za prirodne nokte ali osim toga doprinosi elegantnijem i lepšem izgledu vaših ruku.

IZLIVANJE NOKTIJU

Izlivanje noktiju (tehnika nadogranje ili protetika nokta gde se pravi prirodan produžetak nokta sa šablonima uz pomoć više vrsta specijalnih gelova.

GEL LAK

Gel lak Je po strukturi gušci od laka a redi od gela i nanosi se cetkicom, što omogucava preciznije nanošenje na Vaše nokte. Za samo 10-ak minuta, imacete nokte u željenoj boji. Postupak nanošenja gel laka je sledeci: na nokte se prvo nanosi specijalna podloga base coat i suši u UV lampi 2 minuta, zatim gel lak (u 2 sloja a svaki se suši po 2 minuta u UV lampi) i na kraju top coat koji se takode tretira u lampi 2 minuta.
Na kraju Vaši nokti imaju željenu boju, koja ce trajati do 3 nedelje, a za razliku od gelova, uklanjanje gel laka (soak off gela) je jednostavnije, jer se vrši acetonom bez dugotrajnog turpijanja, a samim tim, i bez oštecenja nokatne ploce. Konacno možete imati nokte lakirane u željenoj boji koja nece spasti do 3 nedelje.

Jan 192012
 

Vrste depilacija koje možete odraditi kod nas su:

1. Depilacija celih nogu (hladna i topla)

2. Depilacija ½ nogu

3. Depilacija ruku

4. Depilacija nausnica, brade i zulufa

5. Depilacija prepona

6. Depilacija stomaka

7. Depilacija leđa

8. Intimna depilacija se radi uz pomoć posebnih soft (mekanih) toplih voskova za jednokratnu upotrebu.

 

Jan 192012
 

 

 

 

Tretmane lica radimo kombinovanim preparatima poznatih kozmatičkih kuca: DR TEMT, GiGi, AFRODITA, AURIEGE.

  • Higijenski tretman lica- za optimalnu negu preporučuje se jedanput u svakom godišnjem dobu. Sastoji se od pripreme kože za rad, otvaranje pora vapozonom, čišćenje komedona, dve lekovite maske i masaža lica. Sam proces traje 1h i 15 minuta do 2 h.
  •    Antistres tretman lica- ovaj trtman je namenjen svim  tipovima kože , a naročito se preporučuje umornim i pušačkim kožama. Sam tretman se sastoji od nekoliko faza, najpre se radi piling kože zatim masaža lica. Nakon toga stavlja se maska po tipu i potrebi kože i na kraju odgovarajuća krema.
  •    Specijalni lift tretman- tretmani ultrazvukom poboljšavaju mikrocirkulaciju i stimuliše fibrobloste da sintetišu nova kolagena vlakna. Program se pravi za svakog klijenta posebno i tretmani se izvode u serijama.
  •    Eye care- tretmani očne zone Eye Care ublažava nadutost očne zone, smanjuje umor i napetost očiju, smanjuje bore oko očiju,hidrirai zadržava vlagu, zadržava mekoću i elastičnost  i lekovito deluje.
  • Tretmani vocnim kiselinama-
    Vocne kiseline se u kozmetici koriste vec dugi niz godina za ublažavanje proširenih pora, i pigmentacije kože ( pega, fleka… ) kao i ožiljaka od akni. Imaju keratoliticko delovanje, tj. pospešuju ljuštenje i odstranjivanje odumrlih celija epiderma, stimulišu obnavljanje i regeneraciju kože, dehidriranoj koži vracaju vlažnost i vitalnost, uklanjaju sitne površinske bore i smanjuju duboke. Vocne kiseline izbledjuju pigmentaciske mrlje i ožiljke od akni, a kod masne i neciste kože ciste i smanjuju proširene pore i dovode do opšteg poboljšanja tena i smanjenja mogucnosti ponovmih upala. Uspešno se primenjuje citave godine izuzev letnjeg perioda.